Labels

Blij in de natuur

Van buiten zijn worden we blij en gezond !

Als kind in Zweden in de jaren zeventig ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met outdoorkleding en functionele producten voor in de natuur. Op de ‘lekskola’ (kinderdagverblijf) waren we nagenoeg altijd buiten. Alle kinderen voorzien van goede regen,- en sneeuwpakken.
Jaren later, terug in Nederland met twee kleine kinderen, bleek deze kleding niet zo eenvoudig vinden. Het idee voor Happyoutside was geboren.Happyoutside heeft als doelstelling het buitenplezier te verlengen met functionele en mooie outdoor producten en kleding.

Onderstaand een korte omschrijving van onze direct leverbare labels.

Elka kidz                                           Hoogwaardige kinder outdoor en regenkleding

StormTextil -Perma(easytransfers). Imagekleding inclusief bedrukking naam/logo concept.

Cintamani                                         IJslandse functionele en modieuze outdoorkleding

Voor bedrijven en wederverkopers is het gehele assortiment van deze labels op rekening te bestellen. Kijk ook voor een aantal artikelen of koopjes in onze shop !

digandsit

Onze eigen producten onder het label dig&sit zijn bedacht op het strand en voor het strand. Maar ook bij kinderdagverblijven zijn met name de outdoorkleden zeer geliefd. Zowel het windscherm als ook het zitelement/outdoorkleed kunnen uitlsuitend in opdracht in eigen kleurstelling/logo geproduceerd worden.Vraag naar de voorwaarden!

In het bijzonder letten wij op kwaliteit en functionaliteit van onze producten. Alle labels hebben jarenlange ervaring en delen onze visie.
Happyoutside wil graag alle buitenliefhebbers en proffessionals in outdoor en kinderopvang
een mooi assortiment bieden van (buiten)kleding en outdoorproducten rechtstreeks geleverd van de producent zonder kostbare tussenschakels.

Hartelijke groet, Karin Hölscher

bottom-happy-outside